پیام قائم مقام موسسه غیر انتفاعی هیرکانیا به مناسبت ۲۲ بهمن

امروز ۲۲ بهمن است . از چند روز قبل به یاد روزهایی می افتم که انقلابمان پیروز شد . آن روزها حال و هوای دیگری داشت . آن روزها معنای دیگری داشت روزهای شکوهمند اراده و رگهای بیرون زده از بی عدالتی بود .آری ما در سایه مردی مبارزه کردیم که براستی کوهی از تجربه بود و آبدیده در کوره مبارزه ، آنروزها ما  جایگاه و عظمت خود را با تردید می نگریستیم و براستی سالها طول کشید که در جولانگاه نبرد فهمیدیم که آزادی فقط با بلند کردن دست به دست نمی آید بلکه باید برای آن جان داد از زندگی مایه گذاشت .صبور بود و و تلاش کرد و در راه درست و حقیقی گام برداشت . امروز راهمان روشن است اگر دیروز تردید بود امروز دقیقآ دشمن رودر روی ماست و با تمام نیرو می تازد . به فقرو گرسنگی ما کمربسته است . او ما را نمی شناسد.او ایرانی  را نمی شناسد او مسلمان ایرانی را نمی شناسد . نمی داند که ما زانو نمی زنیم . به هر آنچه که داریم قانع هستیم با هر ابزاری که در دستمان است به طرف خود کفایی پیش می رویم .

دانشجویان موسسه هیرکانیا فرزندان عزیزم و برادران و خواهران ارزشمند ، ما یک بار دیگر در چهل و یکمین سال پیروزی عهد می بندیم که در راه رسیدن به آرزوهای علمی قدم برداریم . حالا هر چه دشوار باشد ،  باشد . مهم اراده پیشروی است .

دوست و برادر کوچک شما

علی صمدی

برچسب ها :

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه غیر انتفاعی هیرکانیا بندرگز می باشد. توسعه توسط: مهندس صابر محمدی تیله نوئی