کارت ورود به جلسه

اطلاعیه مهم جهت شرکت در جلسه امتحانات :

با توجه به اینکه همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحان الزامی می باشد دانشجویان محترمی که تسویه حساب مالی کرده اند میتوانند از تاریخ ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ به سایت دانشگاه مراجعه و نسبت به پرینت آن از سامانه سما موسسه اقدام نمایند . همچنین دانشجویانی که تا به حال موفق به تسویه حساب شهریه نشده اند در ساعات اداری به امور مالی مراجعه و تسویه حساب نمایند.
بدیهی است از ورود دانشجویان فاقد کارت ورود به جلسه ممانعت بعمل خواهد آمد و عواقب بعهده شخص دانشجو می باشد .

دانشجویان گرامی جهت شرکت در امتحانات به نکات زیر توجه فرمایید:

_  حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحانات در دانشگاه حضور داشته باشید.

_  از آوردن هرگونه جزوه ،کیف، کتاب و تلفن همراه به سالن امتحانات خودداری نمایید.

_  استفاده از موبایل بعنوان ماشین حساب ممنوع می باشد و دانشجویان موظفند برای دروس محاسباتی ماشین حساب بهمراه داشته باشند .

معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه غیر انتفاعی هیرکانیا بندرگز می باشد. طراح : سایت تیل وبــــ