امکانات و تسهیلات موسسه

موسسه آموزش عالی هیرکانیا برای دانشجویان متقاضی ثبت نام در این موسسه امکانات ذیل را پیش بینی و اقدام نموده است :

در پایان هر ترم تحصیلی به دانشجویانی که رتبه اول تا سوم را کسب نمایند به ترتیب ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ درصد کل شهریه ثابت و متغیر تخفیف داده می شود.

• دانشجویان دارای شرایط لازم از وام شهریه برخوردار می گردند.
  • با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشجویان شاهد شخصا پرداخت شهریه نخواهند داشت.
  • دانشجویانی که در رشته‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و مسابقات علمی و المپیادها رتبه های اول تا سوم کشوری، استانی و شهری را کسب نمایند به ترتیب ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ درصد از کل شهریه متغیر و ثابت از تخفیف برخوردار می گردند.
  • همه دانشجویان از بیمه حوادث برخوردار می گردند.
  • موسسه برای دانشجویان غیر بومی خوابگاه خواهران و برادران خودگردان پیش بینی نموده است.
  • به همه دانشجویان یک وعده غذای گرم یارانه ای ارائه می گردد.
  • این موسسه دارای امکاناتی از قبیل مرکز مشاوره، سلف سرویس، بوفه دانشجویی، کتابخانه، سایت کامپیوتر، فضای سبز و…… می باشد.
  • امکان تقسیط در پرداخت شهریه دانشجویان لحاظ گردید.
  • موسسه هر سال برای دانشجویان ممتاز و برتر اردوی تفریحی و زیارتی برگزار می نماید.
  • تلاش می‌گردد برای دانشجویان شاغل دو روز در هفته کلاس به ویژه در پایان هفته برنامه‌ریزی گردد.
  • همه دانشجویان و اساتید محترم امکانات استفاده از اینترنت به صورت رایگان برخوردار می شوند.

پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از زمان و مدارک لازم جهت ثبت نام به نشانی اینترنتی موسسه بخش ثبت نام مراجعه کنید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه

© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه غیر انتفاعی هیرکانیا بندرگز می باشد. طراح : سایت تیل وبــــ